Företaget

Vemendo - ett säkert kort i Cybervärlden

Företaget

Vemendo är lösningsarkitekter och experter inom utveckling av webbapplikationer, systemintegration och säkerhet. Sedan 1997 levererar och förvaltar vi affärskritiska IT-system till internationella företag och organisationer.

Framgångarna med vår Contact Manager, vårt Webbplatspaket, våra lösningar för molnintegration och våra identitetslösningar har givit oss många nya kunder inom ett stort urval branscher både i privat och i offentlig sektor.

I Vemendo WCM (Web Content Mangement) har vi samlat våra Webbutvecklare som har specialiserat sig på SiteVision. SiteVision är Sveriges mest omtyckta CMS för webbplatser och intranät och vi på Vemendo WCM är mycket glada över vårt framgångsrika samarbete med SiteVision.

Samarbetspartner

Microsoft

Microsoft är en teknologipartner vars produkter och lösningar ofta förekommer i våra leveranser. Bl.a. så är Vemendos lösning Contact Manager helt baserad på Microsofts plattform. Genom partnerskapet säkerställer vi att våra medarbetare alltid är uppdaterade på det senaste och att våra kunder alltid får tillgång till de mest ändamålsenliga lösningarna levererade enligt best practices.

www.microsoft.com

Amazon Web Services (AWS)

Vi har AWS-certifierad personal vilket garanterar att vi kan hjälpa våra kunder ut i molnet enligt best practice.

Sedan 2006 erbjuder AWS IT-infrastrukturtjänster till företag i form av webbtjänster - nu allmänt känt som cloud computing. En av de viktigaste fördelarna med cloud computing är möjligheten att ersätta kapitalkostnader för investeringar med låga rörliga kostnader som är i nivå med verksamheten.

Med molnet behöver företagen inte längre planera för och skaffa servrar och andra IT infrastruktur veckor eller månader i förväg. Istället kan de omedelbart skruva upp hundratals eller tusentals servrar på några minuter och leverera resultat snabbare.

www.aws.amazon.com

Sitevision

Vemendo är en certifierad SiteVision partner. Vemendo har tagit fram ett webbplatspaket för SiteVision som gör det snabbt och enkelt att komma igång med en ny webbplats. Webbplatspaketet innehåller en grund att utgå ifrån och bygger på många års erfarenhet av att utveckla webbplatser för kommuner, myndigheter och företag enligt gällande best practises från t.ex. SiteVision, W3C och Funka.nu.

www.sitevision.se

IT Six Global

Vid större systemutvecklingsuppdrag har vi möjlighet att erbjuda leverans tillsammans med vår samarbetspartner IT Six Global Services i Rumänien som erbjuder en stor bredd av kompetens till konkurrenskraftigt pris. Projektledning och systemdesign gör vi alltid själva.

www.itsix.com