• 2 - Arla cow banner text
  • 3 - Skanska banner text
  • 4 - Skog banner text
  • 5 - FAO banner text

SENASTE NYTT

Glad midsommar och

en underbar semester!

Önskar vi på Vemendo alla våra kunder, partners och leverantörer

Federerade identiteter, single sign-on och molntjänster!

Verksamhetsstödjande molntjänster efterfrågas idag i allt större omfattning som alternativ till den traditionella licensmodellen där kunden köper en mjukvara som installeras i den lokala IT-miljön. Fördelarna är många men med dessa följer också utmaningar som måste hanteras, både från ett säkerhetsperspektiv och ett användbarhetsperspektiv.

Erbjudande

Vemendo har framgångsrikt hjälp många företag och kommuner med att flytta verksamhets-system till molnet. Vi kan nu också erbjuda ett supportavtal där vi, med garanterad inställelsetid, kan bistå kunden med kompetens, förvaltning och support kring Active Directory Federation Services (ADFS) och inloggning med SAML 2.0.

Skicka din intresseanmälan till info@vemendo.se så tar någon av våra experter kontakt med dig och berättar mer om vårt erbjudande.

Läs även Tomas Ericssons artikel på vår hemsida http://www.vemendo.se/sv/identitetshantering.

Tomas är en av Sveriges mest erfarna konsulter när det gäller identitetshantering.

Ett framgångsrikt Nytt År önskar vi på Vemendo alla våra kunder, samarbetspartners och leverantörer!

2016 har varit ett expansivt år för Vemendo. Framgångarna med vår Contact Manager, vårt Webbplatspaket, våra lösningar för molnintegration och våra identitetslösningar har givit oss många nya uppdrag åt kommuner, organisationer och företag.

Vi är därför glada att hälsa David Fahlander välkommen till Vemendo. David är en mycket erfaren programutvecklare, med sina specialistområden som säkerhets- och affärskritiska lösningar för stora organisationer kommer han att ge Vemendo den förstärkning som vi behöver.

LÄS MER OM DAVID