• 2 - Arla cow banner text
  • 3 - Skanska banner text
  • 4 - Skog banner text
  • 5 - FAO banner text

SENASTE NYTT

Ny medarbetare på Vemendo!

Nu har vi på Vemendo nöjet att hälsa Ingrid Hasselström välkommen. Ingrid kommer främst att arbeta som projektledare för vårt ökande antal av kunder och projekt, en funktion som vi under en tid känt behov av att utöka. Våra kunder kommer att märka det genom att vi nu även kan öka fokus på projektleveransen och kundens affärsmål.

Gör succé, gör som Sydnärkes IT-förvaltning, Kunskapsskolan, Universitetskanslersämbetet och många fler - upptäck fördelarna med Vemendos Contact Manager!

Avlasta IT-avdelningen arbetet med MS Active Directory och förenkla arbetet med att uppdatera användar- och kontaktuppgifter med hjälp av Vemendos lättanvända Contact Manager! Bristen på effektiv identitetshantering kan kosta mycket tid och resurser.

Lekebergs kommun bland de 5 bästa kommunerna på internet !

Vi på Vemendo gratulerar Lekebergs kommun till utmärkelsen! Vi är mycket stolta och glada över att vi hjälpt vår kund Lekebergs kommun placera sig bland de fem bästa sajterna enligt Internetworlds Topp 100-juryn 2015 med motiveringen:

Helt ny webbplats som utgår från undersökningar om hur invånarna faktiskt beter sig, istället för kommunperspektiv. Byggt med SiteVision.

Juryn har tittat på utveckling, nyskapande, utseende, funktionalitet, tillgänglighet, responsivitet, mobilversioner, appar och helhetskänslan.

Länk till Internetworld!