Aras Kazemi – ny partner i Vemendo

Vemendo har på en mycket kort tid lyckats positionera sig som en modern spelare inom lösningar för identitetshantering och federerade åtkomst.

Nu ska vi expandera och Vemendo avser att utveckla sitt erbjudande för nya verksamheter. Först ut är skola och utbildning. Målet är att erbjuda helhetslösningar som hjälper skolhuvudmän att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt klara av att samverka digitalt med aktörer utanför den egna organisationen.

Paketering av Vemendos erbjudande görs i samarbete med Aras Kazemi som har en lång erfarenhet av digitalisering inom skola och offentlig förvaltning.

” Vi är mycket stolta och glada över vår nya partner! Aras är en gigant inom sitt område vilket gör att vi är mycket trygga i vår satsning! Välkommen Aras Kazemi!” säger Vemendos VD, Tomas Ericsson.

Information om vår satsning på digitalisering inom skola och offentlig förvaltning kommer kontinuerligt här på våra nyhetssidor.

Vi använder kakor. Mums! Din integritet är viktig för oss. Vemendo använder kakor (cookies) och mätverktyg för att ge dig en bättre upplevelse när du använder vår webbplats. Genom att välja "Acceptera" godkänner du användningen av alla våra kakor på din enhet.