Sveriges Kommuner och Regioner valde Vemendos molnlösning!

SKR, Sveriges största arbetsgivarorganisation, behövde hitta en säker lösning på behörighetsstyrning i molnet som dessutom kunde anpassas till SKRs speciella behov.

Vemendo kunde erbjuda Contact Manager Cloud som nav för behörighetsstyrningen och Contact Identity för säker inloggning i molnet, allt integrerat med SiteVision.

SKR valde Vemendos molnlösning och framgångsfaktorerna var att:

  • Contact Manager Cloud enkelt kunde anpassas till SKRs speciella behörighetsstyrningsbehov
  • funktionaliteten i  Contact Identity där användarna själva registrerar sig, hanterar sitt lösenord och all annan information om sig själva.
  • lösningen rationaliserade hela användarhanteringen avsevärt
  • var en komplett paketerad tjänst i molnet för enkel federering av identiteter, Single Sign-On och tvåfaktorsinloggning

Vi tackar för förtroendet och hälsar SKR varmt välkomna till Vemendo!

SKR är arbetsgivarorganisation för alla kommuner och regioner. De är tillsammans arbetsgivare för mer än en miljon människor och därmed Sveriges största arbetsgivarorganisation.

Mer information finns på VÅRA VERKTYG!

Vi använder kakor. Mums! Din integritet är viktig för oss. Vemendo använder kakor (cookies) och mätverktyg för att ge dig en bättre upplevelse när du använder vår webbplats. Genom att välja "Acceptera" godkänner du användningen av alla våra kakor på din enhet.