Om oss

Med våra smarta verktyg, vår kunskap om molnet och vår gedigna erfarenhet av systemintegration hjälper vi er organisation att lyckas med en effektiv och säker identitets- och åtkomsthantering

Vemendos kunskap om molnet, smarta verktyg samt långa erfarenhet av systemintegration och identitetshantering har hjälp många företag och organisationer till en säker och effektiv lösning i molnet. Vemendo är lösningsarkitekter med experter inom utveckling av webbapplikationer, systemintegration och säkerhet. Sedan 1997 levererar och förvaltar vi affärskritiska IT-system till internationella företag och organisationer.

Framgångarna med våra smarta verktyg, vår kunskap om molnet, våra lösningar för molnintegration och identitetshantering har givit oss många nya kunder inom ett stort urval branscher, både i privat och i offentlig sektor.

Vi tror på långsiktiga samarbeten med våra kunder, partners och leverantörer. Vi arbetar alltid nära kunden för att bättre förstå deras behov. Vår tajta organisation tillåter oss att vara flexibla och kostnadseffektiva.

Vi ser fram emot att höra från dig!

info@vemendo.se
08 - 34 91 10