Specialerbjudande

Här har vi valt att paketera en rad erbjudanden som förenklar och effektiviserar utvecklingen av tekniskt komplicerade IT-lösningar:

Förbered din skola för digitala nationella prov!

Tre erbjudanden till skolhuvudmän! Under 2022 och 2023 kommer Skolverket erbjuda möjlighet till så kallade tekniska verifieringstester. För att kunna delta i dessa tester krävs bland annat att skolan har grundläggande lösningar på plats för att kunna verifiera: Provisionering (dataöverföring av användaruppgifter till Skolverket) Federerad inloggning med stöd för hantering...

Läs mer
Så skapar du ett smart intranät enkelt!

Vi erbjuder dig ett magiska trollspö som skapar förutsättningarna för ett smart och modernt intranät och/eller extranät. Trollspöt heter Contact Identity och hjälper ert publiceringsverktyg att lösa de typiska utmaningarna med att nå fram med rätt information till rätt person på ett säkert sätt, när som helst och från varsomhelst....

Läs mer

Vi ser fram emot att höra från dig!

info@vemendo.se
08 - 34 91 10

Vi är ett bolag som drivs av teamkraft.

Vi älskar att hänga med i den senaste utvecklingen och att skapa kundnytta genom ny teknik. Vi har samlat på oss viktiga erfarenheter kring hur man bygger effektiva och skalbara lösningar för identitets- och åtkomsthantering.

Genom Vemendo sprider vi inspiration, kunskap, och paketerade lösningar för att hjälpa våra kunder att lyckas driva digitaliseringen från strategi till fungerande teknisk realisering.

Vi är väl medvetna om att teknik är en möjliggörare, men för den digitala transformationen krävs även stöd för innovation och förändring. Förändringen är en förutsättning för förnyelse, utveckling och tillväxt. Men förändringen kan också ställa företag och organisationer inför utmaningar och ett visst mått motstånd, som för det mesta grundar sig på tvivel och osäkerhet hos människor.

Därför har vi valt att paketera en rad erbjudanden som omfattar smarta lösningar för att förenkla, effektivisera och hjälpa till att ta sig över tekniska hinder i kombination med beprövade metoder för att vända motstånd till engagemang och på så sätt lyckas också att få med sig människorna på resan.