Hjälp med den jobbiga egenkontrollen!

Ofta görs egenkontroller manuellt eftersom det inte finns färdiga system att hitta utanför livsmedelsproduktionen. Särskilt komplicerat blir det när man har verksamheter spridda över stora delar av Sverige. Det blir många spridda egenkontrollpärmar att hålla reda på – uppdatera, kontrollera och rapportera. Så var det också för Teleentreprenad AB, ett snabbt växande företag som bygger och renoverar teletekniska system, främst inom järnvägen. Mattias, entreprenör och VD, letade efter ett passande hjälpmedel på marknaden men kunde snabbt konstatera att ett sådant inte fanns. Vid en diskussion med oss på Vemendo blev det tydligt att en skräddarsydd molnlösning var det bästa, där alla intressenter (tekniker, chefer, kunder och myndigheter) kan logga in oberoende av var de eller projekten befann sig.

Första utvecklingssteget är nu klart och systemet testas för fullt. Nästa steg planeras redan och förväntan på bättre ordning och reda på egenkontrollerna är hög. Tillgängligheten på aktuell information har redan uppskattats av intressenterna som känner att Teleentreprenad har tagit ett stort steg i kvalitetssäkring. Nytt uppföljande inlägg kommer så snart nästa steg är installerat.

Vi använder kakor. Mums! Din integritet är viktig för oss. Vemendo använder kakor (cookies) och mätverktyg för att ge dig en bättre upplevelse när du använder vår webbplats. Genom att välja "Acceptera" godkänner du användningen av alla våra kakor på din enhet.