Se vår presentation från SiteVision-dagen!

I år är ju inget som vanligt, inte SiteVisiondagarna heller! Istället för 2 dagar i Örebro blev det en 1-dags virtuell konferens med föreläsningar och utställningar digitalt.

Över 600 personer besökte konferensen men som virtuell utställare saknade man ju direktkontakten med besökarna. Den digitala upplevelsen var dock helt OK men de flesta hoppas nog att 2021-års SiteVisiondagarna blir ”live” igen som tidigare år!

Tekniken fungerade utmärkt, många intressanta föreläsningar och besök hos utställarna blev det.

Vemendo är tredjepartsleverantör till SiteVision med i första hand Contact Sync som synkroniserar många Active Directory, i molnet eller lokalt, med SiteVision, Google, Office 365 m. fl.

Se gärna presentationen från SiteVision-dagen där vår expert Tomas Ericsson guidar er runt bland våra tjänster och produkter.

Tillsammans med Contact Manager och Contact Identity bildar Contact Sync en effektiv helhet för säkra inloggnings- och synkroniseringslösningar i molnet eller lokalt.

Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.