Ännu en kommun väljer Contact Sync!

Grums kommun har ett stort behov av att synkronisera alla användare i deras intranät i SiteVision med både Google och Microsoft AD. Allt för att säkerställa att användarinformationen alltid är uppdaterad och aktuell överallt!

Man valde Contact Sync som snabbt, enkelt och säkert integrerar information med och mellan applikationer i molnet eller lokalt. Informationen kan t.ex. vara kontaktinformation, kalenderdata, grupper, bilder eller andra typer av informationsobjekt.

Pluginorienterad arkitektur

Contact Sync har färdiga plugins för att kunna integrera med ett antal applikationer. Den pluginorienterade arkitekturen gör att Contact Sync även snabbt kan utökas med nya kundanpassade integrationer.

Vi tackar för förtroendet och hälsar Grums kommun varmt välkommen till Vemendos Contact-familj!

Grums kommun är en vacker Väner-kommun i södra Värmland med cirka 9 000 invånare. Kommunen är en del av Vänersamarbetet och ingår i Karlstadsregionen. Här finns gemenskap och närhet i alla bemärkelser.

Kommunen ligger strategiskt placerad mellan storstäderna Oslo, Göteborg och Stockholm. Vid Nyängen-området, strax utanför Grums tätort, möts Europavägarna E18 och E45. Där passerar cirka 11 000 fordon per dygn och både bilister och yrkestrafikanter stannar vid Nyängen för att rasta. Tågtrafik går mot både norr och söder. Industrin kan också ta emot fartyg via Vänern.

Läs gärna mer här!

Vi använder kakor. Mums! Din integritet är viktig för oss. Vemendo använder kakor (cookies) och mätverktyg för att ge dig en bättre upplevelse när du använder vår webbplats. Genom att välja "Acceptera" godkänner du användningen av alla våra kakor på din enhet.