Så skapar du ett smart intranät enkelt!

Vi erbjuder dig ett magiska trollspö som skapar förutsättningarna för ett smart och modernt intranät och/eller extranät.

Trollspöt heter Contact Identity och hjälper ert publiceringsverktyg att lösa de typiska utmaningarna med att nå fram med rätt information till rätt person på ett säkert sätt, när som helst och från varsomhelst. Vår lösning fungerar med moderna CMS såsom SiteVision och Episerver.

Läs mer om Contact Identity

Följande möjligheter skapas med Contact Identity:

Personalisering

Har ni en dynamisk startsida med nyheter och viktig information? Vi kan hjälpa er med personalisering för att få start- och landningssidor att bli ännu mer relevanta och skräddarsydda genom försörjning av attribut om användarens profil, roll, geografi, organisationstillhörighet, och andra egenskaper.

Personsök

Människor är organisationens viktigaste tillgång. Att hitta fram till rätt medarbetare kan dock bli utmanande i stora organisationer. Vi kan försörja sökfunktionen på ert intranät/extranät med uppdaterade information om medarbetare, kunder och/eller samarbetspartners. Människor kan hittas och presenteras visuellt utifrån organisationstillhörighet, kompetens, geografi, dynamiska roller, med mera. Kontaktuppgifter kan hållas uppdaterade genom synkronisering, delegerad administration och/eller självservice.

Hittbar organisation

Med hjälp av Contact Identity kan ni hjälpa användarna att orientera sig i företagets organisation genom att erbjuda en alltid uppdaterad visuell och interaktiv presentation av organisationsstrukturen, delegeringsordningen samt företagets chefer och medarbetare.

Smart åtkomst

Vi kan lösa frågan om åtkomst med hjälp av single sign-on, mobilt åtkomst, flerfaktorsautentisering (MFA) och dynamiska åtkomstsnivåer utifrån tillitsnivåer, exempelvis kan nyheter läsas i telefonen utan att medarbetaren behöver logga in varje gång, medan åtkomst till säkerhetsskyddsklassade information kan kräva stark autentisering. Har ni ett extranät för era kunder, samarbetspartners och/eller leverantörer? Varför krångla till det med konton och lösenord till sällananvändare? Vi kan hjälpa er att förenkla och höja säkerheten genom åtkomst med hjälp av mobilt BankID (eller andra e-legitimationer och e-tjänstelegitimationer). Vidare kan vi försörja ert intranät/extranät med dynamiska roller för behörighetssyrning och åtkomstsregler som exempelvis kan begränsa åtkomst till information till utpekade roller, medarbetare inom en division eller avdelning.

Vi använder kakor. Mums! Din integritet är viktig för oss. Vemendo använder kakor (cookies) och mätverktyg för att ge dig en bättre upplevelse när du använder vår webbplats. Genom att välja "Acceptera" godkänner du användningen av alla våra kakor på din enhet.