Professional Services

Vemendo erbjuder konsulttjänster och team inom systemintegration, molnet, identitetshantering och lösningar för federerad åtkomst.

Vi har en lång erfarenhet och ett fint renommé av att hjälpa företag och organisationer att lyckas med sina implementeringar av säkra, användbara och effektiva lösningar, både lokalt och i molnet. Våra konsulter besitter djup teknisk kompetens samtidigt som de är affärsorienterade och värnar om våra kunders verksamhet och affärer.

Vi arbetar inom en rad olika typer av sektorer och branscher. Vi är experter på att leverera nyckelkompetenser för komplexa IT-projekt. Våra seniora lösningsarkitekter och systemintegratörer har hjälpt våra kunder att implementera och förvalta affärskritiska IT-system sedan 1997.

Våra konsulter bidrar med unik expertis inom kompetenskrävande områden och ligger i den yttersta framkant gällande både metodik och teknik. Tillsammans verkar vi i ett större partnernätverk för att kunna bredda vårt erbjudande. På så sätt kan vi också åta oss större åtaganden samt ge våra kunder och våra medarbetare bättre förutsättningar att lyckas driva igenom komplexa förändringar.

Varför välja Vemendos konsulter?

  • matchar alltid våra kunders utmaningar med rätt högkvalitativ kompetens
  • har verktygen som skapar förutsättningarna för ett lyckat resultat
  • har över 20 års erfarenhet av utveckling av komplexa och affärskritiska systemlösningar
  • levererar alltid mervärde
  • få ut nytta snabbt och minskar ledtider
  • våra kunder ser oss som ett naturligt komplement till sin egen personal
  • har ett stort partnernätverk – vilket gör att vi kan tillsätta rätt kompetens snabbt

Läs mer om våra andra tjänster!

Vi ser fram emot att höra från dig!

info@vemendo.se
08 - 34 91 10