Contact Identity

 

Contact Identity är en molntjänst för att hantera federerad inloggning mellan applikationer och en eller flera identitetsutgivare. Lösningen stödjer moderna federeringsstandarder såsom SAML 2.0, WS-federation och OAUTH 2.0.

Tjänsten bygger på mjukvara från Microsoft och en underliggande infrastruktur från Amazon Web Services med datacenter inom EU och helt redundant genom att lösningen är spridd över flera oberoende datacenter.

  • Federering av användaridentiteter för single sign-on (SSO) mot applikationer 
  • Stöd för två-faktorsinloggning med Engångslösenord med Authenticator (Google och Microsoft) eller SMS/Push samt Svenska e-legitimationer som t.ex. BankID  
  • Självservice där slutanvändare kan själva hantera sitt lösenord och annan information om sig själv samt
    provisionering för tvåfaktorsinloggning.
  • Notifiering till användaren när t.ex. när lösenordet har ändrats

Med Contact Identity får kunden tillgång till Vemendos integrationsteam med en samlad expertis kring federeringsstandarder och integration med olika IT-miljöer

Vemendos dataskyddsförordning – GDPR

Referenser

Pythagoras AB levererar ledande applikationer och tjänster för hantering av strategisk information inom Property, Real Estate och Facilities Management i hela världen.

SMB, Stockholms Medicinska Biobank, är en del av Biobank Sweden, som är ett samarbete mellan sjukvård, akademi, näringsliv och patientorganisationer.

SKR, Sveriges Kommuner och Regioner, Sveriges största arbetsgivarorganisation behövde en säker lösning på behörighetsstyrning i molnet.

iOrdning.org, uppstickaren som erbjuder digitala system för egenkontroller, riskbedömningar och isolationsmätningsprotokoll till installationsföretag.

Tillsammans med Contact Manager och Contact Sync bildar Contact Identity en effektiv helhet för säkra inloggnings- och synkroniseringslösningar i molnet eller lokalt.

Se även våra kundlösningar.

Läs mer om våra andra verktyg!

Molnet som plattform

Verktyg, lösningar
och expertkompetens

Läs mer

Contact Manager

Ett kraftfullt och prisvärt verktyg för identitetshantering

 

Läs mer

Contact Sync

Gör det snabbt, enkelt och säkert att integrera information

 

Läs mer

Vill ni lyfta er IT-verksamhet till molnet?