Sollentuna kommun väljer Contact Sync

Sollentuna kommun har två AD:n som med tusentals användare måste synkroniseras mot deras intranät i SiteVision Cloud, dels för kommunens administration och dels för skolverksamheten. Allt för att säkerställa att användarinformationen alltid är uppdaterad och aktuell överallt!

Man valde Contact Sync som snabbt, enkelt och säkert integrerar information med och mellan applikationer i molnet eller lokalt. Informationen kan t.ex. vara kontaktinformation, kalenderdata, bilder eller andra typer av informationsobjekt.

Pluginorienterad arkitektur

Contact Sync har färdiga plugins för att kunna integrera med ett antal applikationer. Den pluginorienterade arkitekturen gör att Contact Sync även snabbt kan utökas med nya kundanpassade integrationer.

Vi tackar för förtroendet och hälsar Sollentuna kommun varmt välkommen till Vemendos Contact-familj!

Sollentuna kommun ligger strax norr om Stockholm. Där bor cirka 73 800 personer. Sollentuna har ett attraktivt läge med goda kommunikationer. Det sjuder av liv, med många företagare och handel. Där finns också fina naturområden och kulturaktiviteter.

Sollentuna kommun har blivit utsedd till Sveriges kvalitetskommun 2019. Utmärkelsen grundar sig på det goda resultat i Kommunkompassen och en analys som Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) har gjort på olika resultatmått.

Läs gärna mer här!

Vi använder kakor. Mums! Din integritet är viktig för oss. Vemendo använder kakor (cookies) och mätverktyg för att ge dig en bättre upplevelse när du använder vår webbplats. Genom att välja "Acceptera" godkänner du användningen av alla våra kakor på din enhet.