Vi välkomnar fler nya kunder!

Ale kommun

har som många andra kommuner valt tjänsten Sync Services Cloud för att rationalisera arbetet med att administrera och synkronisera användare  i Sitevision och AD i olika miljöer.

Kemikalieinspektionen

har via Soleil AB också valt tjänsten Sync Services Cloud för att rationalisera arbetet med att administrera och synkronisera användare  i Sitevision och AD i olika miljöer.

Kemikalieinspektionen är en statlig myndighet under Klimat- och näringslivsdepartementet. I Kemikalieinspektionens uppgifter ingår bland annat kontroll av företag som tillverkar eller importerar kemiska produkter, att pröva ansökningar om godkännande av bekämpningsmedel och att föra register över kemiska produkter.

Sync Services ingår i Contact Identity som är en kraftfull och flexibel uppsättning av verktyg för identitetshantering, federerad åtkomst och personalisering.

Läs mer om Contact Identity!

 

Vi använder kakor. Mums! Din integritet är viktig för oss. Vemendo använder kakor (cookies) och mätverktyg för att ge dig en bättre upplevelse när du använder vår webbplats. Genom att välja "Acceptera" godkänner du användningen av alla våra kakor på din enhet.