Vi välkomnar ytterligare 2 nya kunder!

Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB)

har i samarbete med Soleil AB valt tjänsten Sync Services Cloud för att rationalisera arbetet med att administrera och synkronisera användare  i Sitevision och AD i olika miljöer.

Stockholms Kooperativa Bostadsförening är en kooperativ hyresrättsförening med det huvudsakliga syftet att bygga och långsiktigt förvalta bostadsfastigheter samt att upplåta lägenheterna med hyresrätt till sina medlemmar. Föreningen är politiskt obunden och öppen för alla privatpersoner

Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV)

har i samarbete med Soleil AB också valt tjänsten Sync Services Cloud för att rationalisera arbetet med att administrera och synkronisera användare  i Sitevision och AD i olika miljöer.

Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket är en svensk statlig myndighet som inrättades 2002. TLV har till uppgift att pröva vilka läkemedel, vårdrelaterade förbrukningsartiklar och tandvårdsbehandlingar som ska få statliga subventioner

Sync Services ingår i Contact Identity som är en kraftfull och flexibel uppsättning av verktyg för identitetshantering, federerad åtkomst och personalisering.

Läs mer om Contact Identity!

 

Vi använder kakor. Mums! Din integritet är viktig för oss. Vemendo använder kakor (cookies) och mätverktyg för att ge dig en bättre upplevelse när du använder vår webbplats. Genom att välja "Acceptera" godkänner du användningen av alla våra kakor på din enhet.