Ny Contact Sync-app gör SiteVision ännu smartare!

Med hjälp av smarta funktioner i SiteVision som t.ex. arbetsgrupper kan medarbetarna interagera och hitta rätt information på ett mycket smidigt och effektivt sätt.

De flesta av våra kunder som har SiteVision som plattform använder idag Contact Sync för att synkronisera användarinformation mellan Microsoft AD och SiteVision Cloud. Det handlar både om att hålla användarinformationen aktuell samt att säkerställa att den inte är kvar då användare lämnar organisationen.

Med vår nya Contact Sync RestApp synkroniseras inte bara användare utan hela arbetsgrupper vilket avsevärt underlättar arbetet med att hålla dessa up-to-date. Det är väl ännu smartare!

Tillsammans med Contact Identity och Contact Manager bildar Contact Sync en effektiv helhet för säkra inloggnings- och synkroniseringslösningar i molnet.

Vi använder kakor. Mums! Din integritet är viktig för oss. Vemendo använder kakor (cookies) och mätverktyg för att ge dig en bättre upplevelse när du använder vår webbplats. Genom att välja "Acceptera" godkänner du användningen av alla våra kakor på din enhet.